Rabu, 22 Disember 2010

Hello sahabat :)


Owner blog Nurul menulis itu ini.

Hello sahabat :)

Dah lama sebenarnya niat aku nak buat satu lagi kumpulan untuk blog aku nie tapi asyik tertangguh-tangguh je. maklumlah aku kan busy sepanjang masa. eh busy ke? haha :D

dulu aku berblogging sebab aku minat menulis dan aku suka membaca. apa-apa bahan bacaan pun aku bantai baca. disebabkan minat sangat menulis aku ada buat beberapa skrip ala-ala skrip drama dari zaman aku sekolah lagi. dan disebabkan aku suka sangat membaca, aku suka mengumpul novel, hikayat lama dan segala bahan bacaan.

rasanya aku ada lebih kurang 200 lebih buah novel, beberapa hikayat lama dan segala bahan bacaan yang lain. sampaikan hantaran tunang dan kahwin pun saiful bagi novel. korang bayangkan lah betapa aku suka sangat membaca. macam kelakar je bunyinya kan?

sejak akhir-akhir nie aku suka blog walking. aku suka membaca apa-apa pun entri. dan aku lihat makin bertambah orang yang sudi komen entri aku. yang kadang-kadang aku tak kenal lagi siapakah bloggers tersebut. so jika aku ada masa terluang aku akan jenguk dan komen semula kepada mereka yang datang ke blog cap ayam aku tu.

so tujuan aku buat satu lagi kumpulan ni adalah supaya dapatlah aku merapatkan lagi ukhuwah sesama bloggers di luar sana.

jika sudi sila tinggalkan link korang supaya mudah untuk aku menjenguk blog korang. harap-harap korang sudilah ye. tinggalkan saja URL korang kat bahagian komen. aku pasti akan jenguk blog korang sebab aku suka membaca :)

ok
salam ukhuwah dari aku Nurul Jamian :)

81 ulasan:

  1. okies nurul..

    http://tengkuputeraputeri.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. wah..da ade blog baru..ni yg nk mula menulis balik ni..tapi skrg hidup tgh huru hara..so dpt terjah blog org je la n kasik komen..maaf erk..

    BalasPadam
  3. sila..sila...
    haaa..yg dah abis nasik tu, tmbh lagi...
    kekeke

    http://thesnowwybear.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. hehe.. nk bg jugak la..

    http://myraanang.blogspot.com

    BalasPadam
  5. shima sini..hehe

    http://sandal-kecik.blogspot.com

    BalasPadam
  6. ngeh ngeh


    tangan gatal nk komen jugak. aci tak?


    http://the-wifeylicious.blogspot.com

    BalasPadam
  7. Salam Nurul....Selamat Berkenalan

    http://lyndazain.blogspot.com

    BalasPadam
  8. http://kokliesneverendingstories.blogspot.com/

    nk jgk hehehe

    BalasPadam
  9. me, fashya....

    http://ayhsaf-nur.blogspot.com
    blog saya cap ayam kampung je..hihi

    BalasPadam
  10. salam kenal nurul :) ieda singgah kembali, hehehe!

    http://www.iedaluvsham.com

    BalasPadam
  11. alahai terharunya. meh meh singgah lagi ye

    BalasPadam
  12. nak jugak tinggalkan link

    silalah menjenguk ke bloh yg entah pape je tu
    yg owner dia suka merapu meraban

    http://dayuyuna.blogspot.com

    BalasPadam
  13. wee dapat da masuk blog nurul nie heheh
    kui kui suka tgk blog nurul nie heeh

    http://sweetycombat.blogspot.com

    BalasPadam
  14. link blog mar yerk...
    http://marluvshyfull.blogspot.com

    BalasPadam
  15. Hai nurul...kite ni kawan ojel..hihi..blog kite ade tapi jarang update..tapi kalau nak singgah meh la datang..hihi..

    http://www.yats-stories.blogspot.com

    =)

    BalasPadam
  16. ehhehe..kita pn antara silent reader awak selama ni..hahahha,so kita nk gak..takder citer apa yg best pun ttg kiter..sajer nk share ngan nurul...

    hepi blogwalking..
    http://www.serysishina.blogspot.com

    BalasPadam
  17. Salam Nurul...
    akak pun silent reader nurul gak. but, wat masa skang ni, akak tgh nk upgrade blog, so x dpt nk tinggalkan url ye...once dh ok,akak akn bagi ye...;P

    k.yana...;D

    BalasPadam
  18. Nurul...

    Naf baru start berblogging..
    Sila beri tunjuk ajar :)

    http://naaffnaaff.blogspot.com/

    BalasPadam
  19. salam Nurul..

    semoga persahabatan kita berkekalan....

    http://www.yaniebudakgebu.blogspot.com/

    BalasPadam
  20. Salam perkenalan nurul
    http://suemiezi.blogspot.com/

    BalasPadam
  21. ala tapi iza takde blog lah nurul macam mana? tapi nak jugak jadi geng ehehehe

    BalasPadam
  22. iza : boleh2 jadi geng. geng otai. hehe


    P/s : kepada semua terima kasih kerana sudi tinggalkan link korang ye :)

    BalasPadam
  23. sila apdet link blog nad yer...www.terumbukasih.com..hehe

    BalasPadam
  24. dari i yg gatal tangan...kehkehek..

    http://mumble-bubble-talk.blogspot.com

    erkkk bolehkah i tinggal satu lagi link..saje buleh tuko2 minat amek gmbar with my hubby (i nih tukang kepoh jek nurul..hehe)

    http://msapphire7.fotopages.com..

    BalasPadam
  25. yeay..
    dpt gak masuk blog geng otai akak ni..


    ni blog sye (aku dan dirimu)yg masih diperingkat budak darjah 1..hihi

    http://www.vnazedy.blogspot.com/

    BalasPadam
  26. http://rarakodukalara.blogspot.com

    BalasPadam
  27. puas cr tempat nk komen kat blog lagi satu tu..hehe baru perasan ada blog yg ini..

    salam kenalan nurul..

    *menjawab soalan nurul di blog saya, sy asal klg, tapi lepas kawin, ikut hubby tgal banting. knp ye tya? :)

    BalasPadam
  28. join sekaki geng otai!!!!!
    http://aiifa-aiifa.blogspot.com/

    BalasPadam
  29. terima kasih semua ye. terharu sgt :)

    BalasPadam
  30. miss yana : kak nanti jgn lupa ye bg link :)

    BalasPadam
  31. segan tp nk join gak

    http://tepungpelita.blogspot.com

    BalasPadam
  32. salam perkenalan..

    http://onniey.blogspot.com/

    BalasPadam
  33. singgah la, blog budak tak matang. heh.

    http://farhanaflurryfun.blogspot.com

    farhana, kawan ayong (atikah) punye adik. hee.

    BalasPadam
  34. singgah lah blog mak budak baru blajar...
    heheh

    http://jeilita.blogspot.com

    BalasPadam
  35. kak, selalu singgah blog akak. suke tgk gmbar rania..ade masa jenguk blog sy yer.. (^_^)


    http://wawarais.blogspot.com/

    BalasPadam
  36. salam..one of silent reader setia blog ini..suka tengok gmbr kat blog ni lawa2..

    http://nadiaijam.blogspot.com

    BalasPadam
  37. salam nurul..nak tinggalkan jejak jugak

    http://chintahatimama.blogspot.com

    BalasPadam
  38. sama la ...along x follow aj lagi kan... jom singgah

    http://azlinayazli.blogspot.com/

    BalasPadam
  39. salam perkenalan..suka baca blog kak nurul dari tahun lepas lg..kiranye silent readerlah nih..saya bru aje ada blog sendiri..sudi2lah jd kwn saya yea..tenkiu..=P

    http://damiadania.blogspot.com/

    BalasPadam
  40. den pon nk kene tinggal url gak ker? huhuh...

    BalasPadam
  41. yeay....

    ni blog Jiha

    http://jihapimpom.blogspot.com

    BalasPadam
  42. terima kasih semua :)


    sherena : tak yah kang daku dah kenal mu sherena. huhu

    BalasPadam
  43. http://julianamirul.blogspot.com

    BalasPadam
  44. newbie yang baru nak belajar blogging

    http://hunny-ourlittleangel.blogspot.com/

    selamat berkenalan :)

    BalasPadam
  45. Hi nurul...sy pja....

    Ni link sy http://mahafiza.blogspot.com

    BalasPadam
  46. hye...kite baru sgt dlm dunia blog ni...sj2 je...bru je beberapa entry...huhuhu....

    http://aimanaimy.blogspot.com

    BalasPadam
  47. Salam perkenalan dr
    http://asmanja-manje.blogspot.com/

    kte sama ade ank perempuan yg comel..

    BalasPadam
  48. mari la singgah......

    http://sweethoney-ayu.blogspot.com

    BalasPadam
  49. tgk2 la blog sy yea:-D

    http://aida-mawi.blogspot.com

    BalasPadam
  50. sebenarnya malu nak letak url sy kt cni...ntah apa2 je sy tulis dgn blog yg xseberapa tu..tp klu akak da kelapangan singgahlh di blog sy ye..

    http://kasihibuhaiqal.blogspot.com

    BalasPadam
  51. salam perkenalan..stumbled upon your blog and would be great to share our mommyhood experience ;)

    http://yunayuni.blogspot.com

    BalasPadam
  52. Hye Nurul,

    Selama ni saya silent reader tuk blog nurul ni.Sekarang ni baru try nak blajar buat blog hehehheeh...so kalau sudi jom lah jenguk blog saya.

    http://walkingaway-dieya.blogspot.com/

    Psttt...: saya budak baru belajar hehehhe

    BalasPadam
  53. hai.salam kenal :)

    http://ddhasnidar.blogspot.com

    exchanged link sudah~!

    BalasPadam
  54. best bc belog ni...

    ni belog sy... sila la ye..
    timakafatima.blogspot.com

    BalasPadam
  55. Selamat berkenalan ..! dah follow dah. nampak nama awak kat blog adik ipar saya. http://pyngees.blogspot.com

    kalau sudi jengoklah blog saya : http://aizeepesona.blogspot.com.

    BalasPadam
  56. salam kenal...

    cari blog nurul ni sebab dh vote pic nurul n baby kt sweetmamacutebaby contest kt fb.dh jadik follower jgk....my link http://haznanie.blogspot.com

    BalasPadam
  57. hello nurul,,, rianna-zin.blogspot.com

    BalasPadam
  58. Selama ini jad silent reader..now sy nak tonjolkan diri plak..hehe..

    Kakak Nurul..ur blog mmg terBAIK..I Like..Mar nak jadi geng akk plak boleh..hehe

    http://amormarziey.blogspot.com/

    BalasPadam
  59. Salam kak Nurul (er...akak la kan?), I'm er..Nurul and kidal jugak! hehe. Baru jumpe blog kak Nurul hari ni, love it! I'll subscribe your blog and letak blog url kak Nurul in my blog okay? :)

    My blog link: nurultheflower.blogspot.com

    p/s: Nama anak akak cantik! :)

    BalasPadam
  60. http://kokoadik.blogspot.com

    susi2 jegunk ye..mehla kita berkenalan..berkongsi rasa sebagai mama & isteri...

    BalasPadam
  61. http://naniaimiadnan.blogspot.com/

    salam perkenalan,sudikan la blogwalking ke sini..

    BalasPadam
  62. jemput singgah blog sy...

    http://yespepol.blogspot.com/

    BalasPadam
  63. http://puterihati.blogspot.com/

    Assalamualaikum!

    Saya ada anak bujang yg kacak! :D

    BalasPadam
  64. http://idupqica.blogspot.com/
    .
    salam..marilah sm2 membaca ;)

    BalasPadam
  65. http://emmaazwin.blogspot.com

    jom jom singgah ke blog sy...♥

    BalasPadam
  66. sempena nak masuk tahun baru 2012, segala2nya nak kena tukar baru termasuklah attitude kita. Moga 2012 dan tahun mendatang bawa lebih kejayaan & kebahagiaan kat kamu :)

    BalasPadam
  67. thanks semua :)))))
    salam kenal yeah :)

    BalasPadam
  68. nak tengok brooch & tudung spesel datanglah sni

    http://lalatulips.blogspot.com

    BalasPadam
  69. Selalunya saya jarang tinggalkan jejak..hehe..but nice jugak camni kan..hehe..selamat mencari..

    BalasPadam
  70. hehe br nk join http://realitilapse.blogspot.com/

    BalasPadam
  71. Hai awak :)

    http://reenaonline.com

    BalasPadam
  72. hai reena selalu tgk blog awak pandai deco

    BalasPadam
  73. terima kasih semua sudi bagi link

    BalasPadam
  74. Salam kenal Nurul, kakpb surirumah sepenuh masa.

    BalasPadam
  75. Blogwalking

    http://lensafikiran.blogspot.com

    BalasPadam
  76. salam perkenalan nurul.Ciku duk baca entry lama kot ..nurul pregnant 7 bulan tu..hihi
    https://tanggadomino.blogspot.my/

    BalasPadam